vacatures

Cijfer Goochelaar

Word jij onze nieuwe Tita tovenaar?

Nee, je moet geen toverdrankjes brouwen of aardbeien in kamelen toveren, maar kunnen goochelen met cijfers is een minimum. Die goochelkunsten komen ongetwijfeld van pas wanneer je de kredietwaardigheid van onze klanten controleert, de pensioenopbouw van zelfstandigen berekent of zorgt voor een correcte bescherming van hun inkomen. Maar ook voor je opdrachten inzake vastgoedfinanciering, leningen op afbetaling of financieel advies rekenen we op een stukje magie van jou.

Een diploma van Zweinstein is aardig meegenomen, maar met een hogere financiƫle opleiding zit je helemaal goed. Je bent tegelijkertijd commercieel en diplomatisch aangelegd, gaat zeer minutieus te werk en stelt je zeer flexibel op.
Je weet elk probleem om te toveren in een klantgerichte oplossing, bent zeer leergierig en beschikt bij voorkeur al over enige ervaring.
Stressbestendigheid is een absolute vereiste. Onze leidinggevende is namelijk ooit in een pot met toverdrank gevallen en sindsdien gaat hij af en toe helemaal loos.

Heb je het ondertussen al door? Wij zijn niet het zoveelste verzekeringskantoor, waar iedereen slaafs zijn job doet. Integendeel, wij worden elke dag opnieuw betoverd door de magie van het verzekeringsleven.
Zie jij een plekje bij ons wel zitten? Weet dan dat je inzetbaar zal zijn in verschillende kantoren, maar ook van thuis uit kan werken.
En de verloning? We zullen eens kijken wat we uit onze hoge hoed tevoorschijn kunnen toveren.