Verzekeringen Laleman & Clerckx

Verzekeren aan de kant van de Klant

Waarom kies je voor Verzekeringen Laleman & Clerckx?

Altijd beschikbaar

U met raad en daad bijstaan in de sleutelmomenten van uw leven, dat is onze opdracht. Een vraag, een probleem? Stap eens binnen, wij luisteren en helpen u. Ook na de openingsuren bent u, op afspraak, welkom. Lukt het niet om tot bij ons te komen dan komen wij tot bij u.

Ook hebben wij 7/7 en 24/24 telefonische permanentie zodat u bij zware schade of dringende zaken steeds geholpen zal worden. 

Onafhankelijk advies

Door 100% onafhankelijk te zijn ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen kunnen we uw belangen verdedigen zonder compromis. We kennen het verzekeringsaanbod van de meeste maatschappijen, maar hebben er geen binding mee. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor u een goede oplossing tegen de beste voorwaarden. Wat goedkoper lijkt, is later misschien een dure oplossing. U wilt toch niet te veel betalen?

Schaderegeling

U kan voor eender welk probleem steeds op ons rekenen, zeker bij schade. Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigd worden. Door onze onafhankelijkheid komt de klant steeds op de eerste plaats en dat bent u.

Zelfs wanneer u uw verzekering niet via ons kantoor heeft afgesloten behartigen wij, na onderling overleg, uw belangen bij de maatschappij.

meer informatie over ons

Ontdek onze verzekeringsproducten

verzekeringen voor particulieren

bekijk ons aanbod

verzekeringen voor bedrijven

bekijk ons aanbod

Nieuws, acties en weetjes

De voordelen van een hospitalisatieverzekering.

Iedereen wordt ooit opgenomen in het ziekenhuis. Dankzij een degelijke hospitalisatieverzekering hoeft u zich niet druk te maken over de financiële gevolgen. Uw genezing staat centraal.

lees meer

Hoe voorkom je een inbraak?

België telt gemiddeld 129 woninginbraken per dag . Vandaar de nationale actie ‘1 dag niet’ die met verschillende initiatieven en concrete acties woningdiefstallen wil bestrijden. De 7e editie vindt plaats van 19 tot 25 oktober 2020. Ik geef je nu al graag enkele tips over hoe je dieven afschrikt.

Hoe bescherm je je woning?

Lees meer

Vorige week haalden we dit topic al aan, maar voor de hardleerse verstaanders halen we ook graag dit artikel van Stad Diest nog eens boven.Elk jaar stelt politiezone Demerdal-DSZ aan het einde van het jaar een stijging in het aantal inbraken vast. Veel inbraken gebeuren in de vooravond, wanneer het

Wil je je verzekeraar oplichten? 😲

Denk toch maar best 2 keer na... 😉


Een blik op (de opsporing van) verzekeringsfraude in de Lage Landen23 nov 2023Een verzekeringnemer claimt via zijn woningverzekering 2.000 euro voor waterschade door regen, maar bij nader onderzoek blijkt dat de zware regenval plaatsvond op de dag vóór de schadedatum en zelfs vóór de sluiting va...

🔹 1 op 4 Belgische chauffeurs leest of verstuurt berichten via de gsm tijdens het rijden.

🔹 1 op 6 bestuurders belt niet handsfree tijdens het rijden.
Wist jij dat het gebruik van de gsm achter het stuur de kans op een ongeval verhoogt met factor 12⁉️ 😱Wist jij dat? 🤔

In de herfst neemt het aantal woninginbraken fors toe. De meeste inbraken nemen slechts enkele minuten in beslag: minder dan 1 minuut om binnen te geraken, 3 tot 4 minuten om de diefstal te plegen en zo'n 30 seconden om weg te geraken.
Wil je de inbreker ontmoedigen, zorg dan dat een mogelijke inbraak zo moeilijk, lang en riskant mogelijk wordt.
(Foto: Shutterstock)Dag van de ondernemer? Maak er in het geval van Wannes maar meteen 'Dag van de polyvalente ondernemer' van. Sommigen zeggen dat hij geen 'zittend gat' heeft, wij noemen hem gewoon een alleskunner. ☺

#dagvandeondernemer