Verzekeringen Laleman & Clerckx

Verzekeren aan de kant van de Klant

Waarom kies je voor Verzekeringen Laleman & Clerckx?

Altijd beschikbaar

U met raad en daad bijstaan in de sleutelmomenten van uw leven, dat is onze opdracht. Een vraag, een probleem? Stap eens binnen, wij luisteren en helpen u. Ook na de openingsuren bent u, op afspraak, welkom. Lukt het niet om tot bij ons te komen dan komen wij tot bij u.

Ook hebben wij 7/7 en 24/24 telefonische permanentie zodat u bij zware schade of dringende zaken steeds geholpen zal worden. 

Onafhankelijk advies

Door 100% onafhankelijk te zijn ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen kunnen we uw belangen verdedigen zonder compromis. We kennen het verzekeringsaanbod van de meeste maatschappijen, maar hebben er geen binding mee. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor u een goede oplossing tegen de beste voorwaarden. Wat goedkoper lijkt, is later misschien een dure oplossing. U wilt toch niet te veel betalen?

Schaderegeling

U kan voor eender welk probleem steeds op ons rekenen, zeker bij schade. Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigd worden. Door onze onafhankelijkheid komt de klant steeds op de eerste plaats en dat bent u.

Zelfs wanneer u uw verzekering niet via ons kantoor heeft afgesloten behartigen wij, na onderling overleg, uw belangen bij de maatschappij.

meer informatie over ons

Ontdek onze verzekeringsproducten

verzekeringen voor particulieren

bekijk ons aanbod

verzekeringen voor bedrijven

bekijk ons aanbod

Nieuws, acties en weetjes

Voortbewegingstoestellen en elektrische fietsen opnieuw in een juridisch vacuüm?

Grondwettelijk Hof: ook elektrische rolstoelen, steps en hoverboards hebben verplichte verzekering nodig

Mag u nog de straat op met een elektrische step, een monowiel of zelfs een elektrische rolstoel als u niet verzekerd bent? Het Grondwettelijk Hof vindt van niet. Een opmerkelijke uitspraak met mogelijk grote gevolgen.

lees meer

Onze covid-19 maatregelen

Een bezoek aan ons kantoor ziet er momenteel net iets ander uit. Voor uw en onze veiligheid vragen wij u volgende maatregelen in acht te nemen.

lees meer

Is je student op kot goed verzekerd?

Zit jouw zoon of dochter op kot? Dan laat je hem of haar weer een beetje meer los. Maar niet zonder de beste voorbereiding. Check vooraf welke verzekeringen van pas komen.

Lees meer

De voordelen van een hospitalisatieverzekering.

Iedereen wordt ooit opgenomen in het ziekenhuis. Dankzij een degelijke hospitalisatieverzekering hoeft u zich niet druk te maken over de financiële gevolgen. Uw genezing staat centraal.

lees meer

Hoe voorkom je een inbraak?

België telt gemiddeld 129 woninginbraken per dag . Vandaar de nationale actie ‘1 dag niet’ die met verschillende initiatieven en concrete acties woningdiefstallen wil bestrijden. De 7e editie vindt plaats van 19 tot 25 oktober 2020. Ik geef je nu al graag enkele tips over hoe je dieven afschrikt.

Hoe bescherm je je woning?

Lees meer

Pensioensparen, iets voor jou?

De maand december is begonnen, dit is de periode waarin veel landgenoten nog aan pensioensparen doen.

Enkele cijfers

Lees meer

Malware, phishing, hacking, ransomware,

.. Cybercrime komt in vele gedaanten. Bescherm je ertegen! Online aanwezigheid kan je bedrijf veel opleveren, maar het maakt je ook kwetsbaar voor hackers. Ontdek onze tips om je cyberveiligheid te verbeteren!(Feed generated with FetchRSS)

Ook in 2022 kan je op VLM rekenen voor een correcte en transparante aanpak

Meer weten over ons verzekeringsaanbod? Surf meteen naar https://verzekeringendiest.be/. (Feed generated with FetchRSS)

Het hoe en waarom van de schuldsaldoverzekering

.. Begrijp je niks van onderstaande? Dan spring je best eens bij ons binnen. ☺️ Je wilt een huis kopen en moet een lening afsluiten bij de bank. Eén van de voorwaarden om een lening te verkrijgen, is vaak dat je een schuldsaldoverzekering moet a(Feed generated with FetchRSS)

Een (elektrische) step aangeschaft om het nieuwe jaar in te rijden? Of eentje onder de kerstboom gevonden? Goed voor het milieu, maar niet zonder gevaren

.. Al vijf jaar is er door de opmars van steps en elektrische fietsen een explosie van het aantal ongevallen die toe te schrijven zijn aan zachte mobiliteit.(Feed generated with FetchRSS)

xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/s720x720/269709527_4649217315124208_7151047218269785112_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=SZ1pOJR0qQUAX_qEZ9r&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&oh=00_AT-xk9BQ6gDgrMVv_aTEELcXj2K9npO-9frECHE-_QHsWg&oe=61EA28F6">(Feed generated with FetchRSS)